Cursuri de limba engleză la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează, în perioada 3 octombrie – 14 decembrie 2023, două cursuri de limba engleză pentru tineri și adulți.

Cursul de limba engleză nivel începător (3 octombrie – 8 noiembrie 2023) este organizat în parteneriat cu Active English Club SRL Piatra-Neamț și este coordonat de prof. Petronela Noroc (curs de 12 ore, cu frecvență bisăptămânală în zilele de marți și miercuri, în intervalul orar 17.00 – 18.00; preț curs 307 lei, din care 300 lei se achită către Active English Club SRL Piatra-Neamț pentru plata coordonatorului de curs, iar suma de 7 lei se achită bibliotecii județene, reprezentând taxa pentru materialele necesare desfășurării cursului).

Cursul de limba engleză nivel intermediar (5 octombrie – 14 decembrie 2023) este organizat în parteneriat cu Asociația Culturală „Valea Bistriței“ Piatra-Neamț și este  coordonat de prof. Doina Cecilia Iordăchescu (curs de 20 de ore, cu frecvență bisăptămânală în zilele de luni și joi, în intervalul orar 17.00 – 18.00; preț curs 327 lei, din care 320 lei se achită către Asociația Culturală „Valea Bistriței“ Piatra-Neamț pentru plata coordonatorului de curs, iar suma de 7 lei se achită bibliotecii județene, reprezentând taxa pentru materialele necesare desfășurării cursului).

Informații suplimentare și înscrieri: la Filiala de Carte Străină a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț (Bd. Republicii Nr. 17), până pe data de 4 octombrie 2023.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate