Cuvinte de laudă și de încurajare din partea primarului Nicolae Sălăgean pentru tinerii absolvenți

Ieri, 6 iunie, caroliștii din clasele a 12-a din Bicaz, au avut parte de momente emoționante, au oferit la rândul lor emoții și un amalgam de sentimente de bucurie și de tristețe ce au creat un paradox. Festivitatea de încheiere a unei etape importante din viața tinerilor a decurs minunat, s-au spus cuvinte care au mers direct la sufletul tuturor celor prezenți, au fost lacrimi pe obraz și zâmbete stârnite de amintirile depănate, s-au luat în brațe, și-au arătat aprecierea și au primit laude, îmbrățișări și diplome. Părinții și-au privit copiii cu mândrie și-au arătat dragostea față de ei prin ochii umezi și florile cu care le-au împodobit brațele. Tinerii liceeni au primit cuvinte de laudă și de încurajare și din partea primarului Nicolae Sălăgean, dar și din partea celor care i-au ghidat și împărtășit din cunoștințele lor, timp de patru ani de zile!

FELICITĂRI, COPII! Mult noroc spre treapta pe care veți urca curând, o treaptă ce vă va forma ca oameni de succes!

CURS FESTIV-CLASELE a XII a-2023

06.06.2023

Într-o atmosferă sărbătorească, plină de emoție, cu părinții, bunicii frații și surorile alături, elevii de clasa a XII a și-au luat rămas bun de la colegii și dascălii lor cu speranța că visele vor deveni realitate și viitorul le va rezerva momente frumoase și împliniri pe măsura așteptărilor.

Invitat de onoare a fost domnul primar Nicolae Sălăgean care a transmis elevilor un mesaj de încredere și speranță în viitor.

Profesorii diriginți Daniel Mucenicu, Mihaela Apetroei, Oana Durican, Vasile Socea, George Lazăr și Gabriela Cehan au fost alături de elevi pe tot parcursul festivității.

Conducerea liceului adresează profesorilor diriginți, elevilor și familiilor acestora calde urări de bine și succes în toate deciziile și activitățile pe care și le-au propus în prezent și în viitor.

Liceul „Carol I” Bicaz

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate