Da, se poate să ai ceva de împărțit cu anvelopele cuiva/un bărbat din Neamț a demonstrat acest lucru

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, din Mărgineni, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi distrus două anvelope și din interiorul unui vehicul ar fi sustras mai multe bunuri.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că în noaptea de 29 spre 30 ianuarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea persoanei vătămate, unde ar fi distrus prin înțepare două anvelope ale unui autovehiculului parcat în curte, și ar fi sustras un portofel cu actul de identitate şi permisul de conducere al persoanei vătămate și documentele autovehiculului, respectiv certificatul de înmatriculare și asigurarea obligatorie auto.

Polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Mărgineni.

În urma activităților investigativ operative desfășurate și a probatoriului administrat față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate