„Dacă ar fi schimbat câte un centimetru de conductă de fiecare dată când Lazăr, Țapu sau Leoreanu spunea ceva de PSD, ar fi înlocuit toate conductele din Roman de 2 ori!”

Problema APEI la ROMAN este exclusiv din VINA PNL

– Laurențiu Leoreanu, George Lazăr și Eugen Țapu!

De ani de zile, toate deciziile legate de neschimbarea țevilor uzate de apă din Roman au aparținut celor de la PNL care au preferat întotdeauna circul electoral cu acuzații la adresa PSD, fără să facă nimic concret pentru a reabilita rețeaua de apă. Dacă ar fi schimbat câte un centimetru de conductă expirată de fiecare dată când spunea Lazăr, Țapu sau Leoreanu ceva de PSD, ar fi înlocuit toate conductele din Roman de 2 ori!

Din păcate, cei din administrația liberală a Romanului nu dau semne că vor să rezolve problema apei, ci, dimpotrivă: vedem doar instigări la ură din partea președintelui PNL Neamț, George Lazăr, și acuzații din partea lui Țapu și Leoreanu, care se comportă de parcă ar fi în opoziție, nu la guvernare de unde nu au atras NICIUN LEU pentru reabilitarea rețelei de apă din Roman.

Dragi romașcani,

Știm cât de greu este să rămâi fără apă pentru că trăim tot aici, ca și voi, și ne luptăm cu problema țevilor expirate ca durată de viață în toate localitățile care au fost administrate sau sunt încă administrate de liberali. Facem tot ce putem să ajutăm, dar din păcate administrația liberală pune doar bețe în roate intenționat, ca mai apoi să instige și să arate cu degetul spre PSD. Totul cu speranța că așa vor reuși să mai convingă pe cineva să-i mai voteze.

Avaria actuală la apă din Roman, pentru care liberalii arată cu degetul spre noi, căci atât știu ei sa facă, să arate cu degetul, se va remedia cu siguranță și lucrurile vor reveni la normal pentru o perioadă. Spunem „o perioadă” pentru că, în continuare, administrația liberală de la Roman nu va investi ca să schimbe țevile depășite ca termen de viață, ci doar va sta la pândă și va aștepta următoarea avarie la care să iasă din nou să instige contra PSD.

De fapt, asta fac de 10 ani. Stau cu mâinile încrucișate și nu fac nimic în afară de a aștepta noi motive să vă instige și asta vor face în continuare. Azi, liberalii care conduc direct sau indirect primăria Roman nu se vor mobiliza să schimbe o conductă expirată care stă să crape sau să găsească soluții, azi ei vor oferi romașcanilor o conferință de presă, căci atât sunt ei în stare să facă. O conferință de presă în care să spună că se mută la altă companie de apă, că prețul e mare și că PSD este rău. Concret, nu vor face nimic în afară de scandal și reclamații.

După ce vă spun cei de la PNL ce nu am făcut noi, de la PSD, poate ar fi bine să îi puneți să vă arate ce au făcut ei și veți constata că nu știu să vorbească decât despre ce nu fac alții. Aceasta doar ca să ascundă faptul că ei nu fac nimic.

Aceștia sunt liberalii, iar romașcanii știu că avem dreptate pentru că au auzit de atâtea ori toate poeziile pe care le recită PNL-ul de ani de zile încât… aproape le știu pe de rost.

comunicat de presă PSD NEAMȚ

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate