Dacă era după primarul Lică Pavel și PNL, Roznovul pierdea banii pentru anveloparea blocurilor

Primarul de la Roznov, Lică Pavel, are ca principală ocupație cearta cu opoziția din consiliul local. Din păcate, deși după ce a câștigat alegerile avea intenții bune și era pus pe făcut fapte bune pentru roznoveni, imediat a fost deturnat de la treaba lui și pus să facă o mulțime de mizerii pentru care deja au început să se deschidă dosare penale și pentru care se va da cu capul de pereți când va realiza cât de naiv a fost când s-a luat după ce l-au pus alții să facă, dar asta e altă poveste.

Acum vă vorbim despre banii alocați de guvern pentru anveloparea blocurilor din Roznov, bani la care primarul era pregătit să renunțe doar ca să spună ca s-au pierdut din cauza PSD-ului și a opoziției și astfel să manipuleze oamenii din oraș. Noroc că opoziția din consiliul local a convocat o ședința extraordinară de consiliu local și a votat proiectul necesar alocării acestor bani. (click aici pentru detalii)

Poate povestea aceasta s-ar fi terminat aici dacă primarul Lică Pavel ar fi avut decența să nu iasă pe linie politică PNL și să se laude cu banii care, dacă era după el și consilierii PNL, nu ar mai fi ajuns la Roznov. Chiar și la ședința de consiliu local convocată de opoziție, primarul Lică Pavel a încercat să manipuleze explicând cum că e prea târziu să se mai voteze ceva, deoarece a trecut termenul la care trebuiau depuse actele. Iată în acest sens filmarea cu primarul care zicea ca e prea târziu și acum se laudă că a rezolvat el.

VIDEO_________

O asemenea manipulare grosoloană din partea unui primar la adresa cetățenilor nu poate fi trecută cu vederea așa că vă vom povesti și alte aspecte, să nu rămână cumva domnul primar cu impresia că toată lumea este proastă și el este deștept.

Înainte de această ședință de consiliu convocată de opoziție, domnul primar Lică Pavel a avut alta ședință de partid la care au fost amenințați consilierii locali PNL că dacă votează cum zice legea, adică după propria conștiință și nu încalcă legea să voteze ce decide partidul, vor fi dați afară din PNL. Deci o ședință de partid cu suspiciuni bine întemeiate de șantaj, instigare la comitere de infracțiuni și altele (puteți citi mai multe aici).

După ce au fost amenințați consilierii PNL să facă ce zice primarul, indiferent că este bine sau rău, am primit informații pe surse că se va face tot posibilul să nu se țină ședința ca să se piardă banii ca să se dea vina chiar pe cei care convocaseră ședința, adică pe opoziția PSD, PRO, ALDE, PMP. Planul era ca la ora convocării ședinței să lipsească din primărie și secretarul primăriei și înlocuitorul lui astfel ședința să nu poată să se desfășoare.

Pentru că existau suspiciuni rezonabile că primăria va sabota ședința și se vor pierde banii, un reprezentant al publicației noastre a contactat oficial și asumat Prefectura Neamț și a cerut ca cineva de la Prefectură să vină la această ședință pentru a nu exista riscul ca Roznovul să piardă milioane de lei din cauza unui joc politic și penal făcut de cineva.

Din păcate, suspiciunile s-au confirmat. Ca prin minune, secretarul orașului nu era, iar persoana care trebuia sa-i preia atribuțiile în această situație, de asemenea, nu era. Dacă nu ar fi venit un reprezentant al prefecturii care să asigure până la urmă desfășurarea în legalitate a ședinței, aceasta nu s-ar mai fi ținut și banii ar fi fost pierduți. Iar primarul Lică Pavel care acum se laudă cum a adus el banii știe perfect aceste lucruri.

Nu știm pe cine crede primarul Roznovului că ia de proști lăudându-se acum cu un proiect votat la propunerea opoziției într-o ședință care nu s-ar fi desfășurat dacă nu solicitam oficial noi ca publicație intervenția Prefecturii, dar îi sugerăm să nu mai încerce asta că nu va reuși niciodată. Chiar oamenii din echipa lui s-au saturat de ”rahaturile” pe care le propune și chiar dacă nu îi mai zic lui nimic, deoarece sunt șantajați cu darea afară din partid, ne spun nouă și sperăm să spună într-o și și procurorilor.

Iosub Robert

PS: Sugerăm domnului primar Lică Pavel să înceapă să își conducă singur primăria căci cei care își fac jocurile prin intermediul lui se vor lepăda de el imediat cum vor apare primele probleme.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate