Dacă pe ușă nu au putut intra, au forțat fereastra: furt dintr-un imobil din Piatra-Neamț/ Cine sunt făptașii și ce prejudiciu au cauzat

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Piatra-Neamț, cu domiciliul în Germania, cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat prin efracție într-un imobil din Piatra-Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că la data de 9 decembrie a.c., două persoane cu vârste de 15, respectiv 21 de ani, din Piatra-Neamț, ar fi pătruns prin forțarea unei ferestre în imobilul în cauză de unde ar fi sustras un laptop, un telefon mobil, iar dintr-o borsetă aflată pe o noptieră, suma de 300 de euro, cauzând un prejudiciu total estimat la suma de 1.050 euro.

Parte din prejudiciul produs, respectiv laptop-ul și telefonul mobil, a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate.

La data de 13 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat, față de tânărul de 21 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate