Dacă vrei să știi adevărul despre sistarea furnizării apei în Piatra-Neamț, nu manipulări electorale

Am văzut cu toții atacurile agresive la adresa ApaServ pentru că a rămas o mare parte din oraș fără apă, atacuri care de fapt și de drept nu erau la ApaServ, ci la PSD, și nu erau din prea multă grijă față de oameni, ci pentru că este campanie electorală.

În realitate, a fost vorba de o problemă la E.ON, de unde s-a întrerupt alimentarea cu energie a pompelor care trimit apa la bazinele de colectare și de acolo spre populație.

Pe durata în care a fost oprit curentul, populația a fost alimentată din apa aflată în rezervoare până ce aceasta s-a terminat. Din păcate, modul în care sunt construite aceste rezervoare ce comunică între ele a făcut ca pe timpul necesar reumplerii lor să se sisteze furnizarea apei potabile către populație.

Desigur că ApaServ este o companie cu multe probleme, căreia i se pot imputa multe sistări ale furnizării apei și multe alte neajunsuri, dar sa fii atât de disperat politic ca să transformi o pană de curent în vina ApaServ și, prin inducție electorală, în vina PSD, arată o lipsă de respect față de cetățenii pe care îi consideri atât de naivi încât să nu înțeleagă care a fost cu adevărat problema.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate