Dacă vrei să știi când se termină șantierele din oraș și care sunt stadiile lucrărilor…

Deoarece pe tema șantierelor din Piatra-Neamț, primarul a organizat o singură conferință de presă la care a refuzat să ne răspundă la toate întrebările, am solicitat în scris să ni se permită accesul pe șantiere la proiectele care se află în desfășurare și să fim însoțiți de o persoană care cunoaște proiectele, pentru a vă oferi imagini de la fața locului și explicații despre ce se întâmplă, și mai ales previziuni reale despre când se vor termina.

Din păcate, nu vă putem oferi imagini și nici explicații. Primăria a spus că este în imposibilitatea de a trimite responsabili de proiecte pe șantiere să ne explice. Oare oamenii aceia coordonează doar din birouri? Nu merg pe șantiere deloc, ca să mergem și noi odată cu ei?

Publicăm mai jos solicitarea noastră și răspunsul primăriei. Din acestea, poate înțelegeți dumneavoastră ceva, pentru că în privința imaginilor și estimărilor oficiale, ele nu există și primăria nu ne poate facilita un acces civilizat și transparent la ele. Va trebui, cel mai probabil, în continuare să ne informăm pe surse, să luăm imagini cum putem și să emitem opinii.

Nu înțelegem de ce există această lipsă de transparență din partea primăriei. Parcă ar avea de ascuns probleme grave la proiectele care se află în derulare la Piatra-Neamț.

Stadiul-proiectelor_19-09-2023

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate