Daia, o tânără din Neamț, s-a stins din viață, la doar 23 de ani, în Marea Britanie. Strângere de fonduri pentru repatriere

Cunoscută pentru cei dragi ca Daia, Diana-Andreea S., o tânără de 23 de ani din Dumbrava Roșie s-a stins prematur din viață în Marea Britanie, pe 29 octombrie 2022. Îndurerați de moartea neașteptată, familia, prietenii și apropiații se luptă să îi repatrieze trupul neînsuflețit.

Prietenii au organizat o strângere de fonduri pentru ca Daia să poată ajunge… acasă, costurile fiind foarte mari.

„Pierderea unei persoane dragi este, fără îndoială, una dintre cele mai triste și emoționante încercări ale vieții.  După cum știți, draga noastră, în vârsta de numai 23 de ani, a trecut în neființă sâmbătă, 29.10.2022, în UK. A fost, este și o să rămână o veste șocanta pentru noi, familia, prietenii și apropiații/cunoscuții ei! Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată. Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume.  A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. 

Fie ca bunul Dumnezeu să-i poată alina durerea și să-i odihnească sufletul! Din păcate, nu mai putem schimba nimic din ce a hotărât Dumnezeu! Însă putem coopera, cei doritori, la aducerea ei în țară și la toate procedurile care urmează să fie făcute.

Toate donațiile vor fi strict folosite pentru Daia. Orice ajutor e bine-venit și apreciat! Vă mulțumim din suflet!”, este mesajul prietenilor.

Cei care doresc să ajute la repatrierea Dianei o pot face accesând acest link: https://gofund.me/85f18fe5.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate