Daniel Chirilă, bun gospodar, candidează din partea PSD pentru funcția de primar la Bicaz-Chei. Harpa: „Eu garantez pentru acest om”

Daniel Chirilă, o figură extrem de respectată în comuna pitorească Bicaz-Chei, a făcut un pas hotărât către viitorul acestei așezări, alegând să candideze pentru funcția de primar din partea Partidului Social Democrat.

Pentru Bicaz-Chei, social-democrații nemțeni au căutat profilul unui om gospodar, bine pregătit profesional și respectat de cetățeni. Din punctul de vedere al PSD Neamț, Daniel Chirilă adună toate aceste calități și de aceea este alegerea pentru funcția de primar la Bicaz- Chei. Susținut de familia social-democrată, poate aduce un suflu nou în localitate.

Noi l-am ales pe Daniel Chirilă, iar Daniel a ales să muncească pentru Bicaz-Chei. Eu garantez pentru acest om pentru că i-am cunoscut familia și prietenii. Așa cum este omul la el acasă, așa este și în comunitate.

transmite Daniel Vasilică Harpa,
președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț

Daniel Chirilă, inginer silvic și membru al Consiliului Local Bicaz-Chei în ultimii 4 ani, este o prezență binecunoscută în comunitate și unul dintre cei mai bine informați în ceea ce privește problemele cetățenilor și ale comunei în ansamblu. Experiența sa vastă și implicarea activă în viața publică l-au determinat să candideze pentru a doua oară pentru funcția de primar al acestui loc cu potențial enorm.

Având o formație și expertiză în domeniul silviculturii, Daniel Chirilă înțelege în profunzime problemele legate de gestionarea resurselor naturale și de conservarea mediului înconjurător.

Ca membru al Consiliului Local, el a fost martor la diversele provocări cu care se confruntă comuna și a fost implicat activ în soluționarea acestora.

Motivația lui Daniel de a candida pentru funcția de primar nu este doar o dorință de a-și servi comunitatea, ci și un angajament profund față de progresul și dezvoltarea durabilă a locului pe care îl numește acasă. Cunoscând în detaliu nevoile și aspirațiile cetățenilor, el este determinat să aducă schimbările necesare și să conducă comuna către un viitor mai bun.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate