Daniel Harpa, apel public către toate partidele politice din Neamț la colaborare și dialog în interesul cetățenilor

Președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, a transmis astăzi un apel public către toate formațiunile politice pentru a se așeza cu toții la aceeași masă și a rezolva problemele acute din județ, în interesul cetățenilor. Mesajul transmis de liderul social-democraților nemțeni conține niște adevăruri tranșante și arată de ce lucrurile nu merg atât de bine la noi în județ.

Lupta politică dintre partide nu mai este sincronizată cu nevoile reale ale Neamțului și e nevoie de o resetare. Propunerea lui Daniel Harpa este ca reprezentanții tuturor partidelor politice care au influență în administrația nemțeană să se așeze la aceeași masă, așa cum se întâmplă și la nivel central între PSD și PNL, partide care până nu demult erau într-o totală antiteză.

În momente de criză, liderii pot alege calea ieșirii din criză sau calea adâncirii în criză. Daniel Harpa susține că „luptele politice sterile și fără sens” nu aduc nimic bun și îi invită pe toți la aceeași masă, pentru dialog.

Cred că există o fractură între motivul pentru care fiecare dintre noi ne-am implicat în politica nemțeană și ceea ce facem cu adevărat în umbra unor lupte politice fără sens. La București, cei doi președinți ai celor mai mari partide românești, PSD și PNL, au înțeles importanța guvernării și dezvoltării țării, și de doi ani de zile guvernează împreună. Sigur, există diferențe de opinie, dar prin respect și dialog, acestea se armonizează în beneficiul României.

Noi, la Neamț, am rămas încă blocați în politica de luptă a anilor trecuți. Țara se dezvoltă, domnilor, are ritmul său, și putem alege dacă mergem o dată cu ea sau rămânem ancorați în lupte politice sterile și fără sens.

Fac, deci, de data aceasta, un apel public către colegii liberali, dar și către cei din alte structuri politice reprezentate în administrația nemțeană. Haideți să ne așezăm la masă, să discutăm despre proiectele de infrastructură, despre apă, școală și sănătate, și acolo unde este evident că este ceva benefic pentru Neamț, să nu ne mai opunem doar pentru a mima lupta politică.

Eu, Daniel Harpa, vă aștept la dialog. Interesul nu este al meu, ci al tuturor nemțenilor!

este mesajul transmis de președintele PSD Neamț, Daniel Harpa.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate