DAniel HARPA: ”Astăzi îmi exprim sprijinul necondiționat pentru candidatura lui Vasile Apopei la funcția de primar de Târgu-Neamț”

Astăzi, 24 aprilie, Vasile Apopei și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Târgu-Neamț, funcție deținută din 2012 și până în prezent de către actualul candidat PSD pentru președinția Consiliului Județean Neamț, Daniel Vasilică Harpa.

La eveniment au participat membrii social-democrați din orașul de sub Cetate, inclusiv echipa propusă târgnemțenilor pentru Consiliul Local al orașului, dar și parte din conducerea județeană a organizației.

Acum 12 ani, candidam pentru prima dată pentru o funcție publică: Primarul orașului Târgu-Neamt.

Eram tânăr și însetat de schimbare. Și numai cine nu vrea, în mod intenționat, poate spune ca NU s-a schimbat în bine fața orașului nostru în această perioadă.

De-a lungul mandatelor mele ca primar, am realizat multe pentru orașul nostru. Nu singur, ci împreună cu echipa mea și cu sprijinul târgnemțenilor. Mâna dreaptă mi-a fost viceprimarul, prietenul meu Vasile Apopei.

Am încercat să schimbăm mentalități.

Am muncit pentru drumuri mai bune, educație de calitate, servicii medicale accesibile, cultură și turism dezvoltat.

Investițiile realizate în perioada 2012-2024 în Târgu-Neamț au o valoare de peste 80 de milioane de euro, din care o mare parte sunt fonduri europene. Asta arată angajamentul nostru pentru dezvoltarea durabilă a comunității de sub Cetate.

Avem amfiteatru unic în lume.Un spital exemplar. Toate școlile modernizate și dotate. Drumuri fără colb. Blocuri reabilitate termic și locuințe sociale la Blebea. Bazin de înot. Ștrandul mult dorit de targnemteni. Centru pentru persoanele speciale și alte zeci de proiecte finalizate sau în curs de implementare.

Toate aceste investiții sunt pentru târgnemteni.Pentru copii și seniorii noștri.

 Nu le iau nicăieri cu mine.

Îmi amintesc ca, de fiecare dată când urma să îmi depun candidatura pentru un nou mandat, ca să duc mai departe proiectele, se zvonea ca nu voi mai candida pentru această funcție. Iată că, de data aceasta… e timpul să merg înainte! Cu recunoștință pentru sprijinul acordat de echipa de la Târgu-Neamț și cu respect pentru  oamenii locului și orașul de sub Cetatea Neamț, mă apropii de punctul final al unuia dintre cele mai speciale capitole din viața mea- capitolul PRIMĂRIA TÂRGU-NEAMȚ- și mă îndrept cu încredere către următoarea etapă în viața mea politică: președinția Consiliului Judetean Neamț!

Las orașul sufletului meu în mâinile organizației noastre puternice și vii, PSD Târgu- Neamț, și sunt convins că Vasile Apopei va continua munca începută, împreună cu o echipă competentă pentru Consiliul Local, și va aduce urbei noastre prosperitate și bunăstare. Vine în fața târgnemțenilor cu oameni de calitate, cu rezolvări pentru problemele apărute și cu alte proiecte proprii, viabile.

Prin urmare, astăzi îmi exprim sprijinul necondiționat pentru candidatura lui Vasile Apopei la funcția de primar de Târgu-Neamț.

Dragi târgnemțeni, vă încurajez pe fiecare dintre voi să îl susțineți în această campanie. Și să MĂ susțineți și pe mine pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, căci Târgu-Neamț a fost zona care a înclinat mereu balanța în favoarea PSD la nivel județean.

Iar eu, Daniel Vasilică Harpa, n-am sa uit niciodată de unde am plecat!

Dumnezeu să ne ajute, să facem Binele de înfăptuit!

Cu recunoștință,
Daniel Vasilică HARPA,
actualul primar al orașului Târgu-Neamț,
președintele PSD Neamț și
candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate