Daniel Harpa dă startul campaniei „Cumpără românește!” la Neamț: „Acești oameni muncesc pe brânci și merită susținuți de noi toți”

Președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, a transmis în această seară un mesaj adresat nemțenilor, cu scopul de a susține campania națională „Cumpără românește!” lansată de social-democrați.

„În următoarea perioadă, toate platformele de comunicare online ale PSD Neamț vor fi mai puțin politizate și vor fi dedicate producătorilor nemțeni, produselor și serviciilor autohtone.”, informează Daniel Harpa.

Astfel, nemțenii sunt încurajați să susțină economia locală, beneficiind în același timp de produse românești gustoase și sănătoase ce folosesc rețete moștenite de generații întregi.

Campania „Cumpără românește!” e menită să asigure sprijin pentru mii de familii de români care cultivă cereale, legume și miere, producători de legume și crescători de animale, mici fabrici locale de panificație, mobilă, confecții și marochinărie etc. Dezvoltarea acestora înseamnă posibilitatea de a avea mai mulți angajați din acele comunități, iar sporirea afacerilor produce mai multe venituri, care se reflectă și în bugetul comunităților locale.

Acești oameni muncesc pe brânci și merită susținuți de noi toți, mai ales că ne oferă în schimb CALITATE. PSD Neamț vă va spune povestea lor, dar și de unde le puteți achiziționa produsele.

Dragi nemțeni, haideți să CUMPĂRĂM ROMÂNEȘTE! Pentru că… patriotismul este o stare de spirit profund înrădăcinată în sufletul nostru și nu trebuie să fie doar o declarație goală de conținut.

Stimați producători din județul Neamț, fie că realizați bunuri de consum, mâncăruri tradiționale sau alte produse și servicii românești, care pot oricând să concureze cu cele din import, noi vrem să vă sprijim, să vă facem poveștile auzite și apreciate nu doar la nivel local, ci și la nivel national, prin înscrierea pe cumpara-romaneste.ro.”, mai precizează Daniel Harpa.

Prin acest mesaj nemețenii sunt invitați să fie parte din campania “CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE!”.

Producătorii locali pot beneficia de promovare gratuită, contactând echipa PSD Neamț pe email [email protected] sau pe Whatsapp la 0750 753 351, unde se pot trimite fotografii și informații despre produsele sau serviciile oferite. Fiecare poveste va fi prezentată pe canalele de comunicare de la nivel local și central.

„Produsele și serviciile locale n-au culoare politică. Haideți să susținem producătorii din Neamț și să arătăm întregii țări ce avem de oferit! Aceasta nu este doar o campanie, ci o mișcare a celor care cred cu adevărat în puterea economiei noastre locale.”, a conchis Daniel Harpa, liderul social-democraților nemțeni.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate