Daniel Harpa: „Nu știu cum reușesc cei de la PNL să se opună construcției unui spital nou la Neamț și să mai poată să se uite apoi în ochii rudelor și ai prietenilor”

Primarul orașului Târgu Neamț și președintele interimar al PSD Neamț, Daniel Harpa, a comentat în calitate de om politic, edil, dar și de cetățean, decizia PNL Neamț de a se opune, prin vot, construirii unui nou spital în Neamț:

Dragi colegi de la PNL Neamț, cum puteți să vă opuneți la proiectele pentru un nou spital în județul nostru?!

La ultima ședință de Consiliu Județean, consilierii PNL s-au opus unui proiect legat de construcția unui nou spital județean. Lăsând la o parte haina politică, pentru că eu sunt de la PSD și ei de la PNL, nu pot să înțeleg sub nicio formă cum un om din județul Neamț, indiferent de partid, religie, sex sau etnie, ar putea să fie împotriva construirii unui nou spital.

Ce face PNL în Neamț nu are absolut nicio legătură cu politica, cu logica și mai mult ca sigur nu are nicio legătură cu bunul simț. Sunt efectiv șocat să aud că aleșii județeni de la PNL au ajuns atât de jos încât încearcă să blocheze un proiect de care depinde viața multor nemțeni.

USR, PSD, PMP, ALDE- cu toții votează „PENTRU” la proiectul legat de spital, doar consilierii PNL se opun și o fac doar fiindcă așa le-a dat ordin un șef rupt de realitate și îmbătat de funcție.

Dincolo de calitatea de președinte interimar al filialei PSD Neamţ, sunt om și ca orice om am o familie, am prieteni, am cunoscuți. Nu știu cum reușesc cei de la PNL să se opună construcției unui spital nou la Neamț și să mai poată să se uite apoi în ochii rudelor și ai prietenilor. Trebuie să fie foarte greu și umilitor să fii PNL-ist în aceste momente.

a declarat Daniel Harpa, președinte interimar PSD Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate