Daniel Harpa: „Un nemțean- Ciprian Serban – a fost ales liderul grupului PSD din Camera Deputaților”

deputatul Ciprian Șerban, prim-vicepreședintele PSD Neamț, a fost ales lider al grupului PSD din Camera Deputaților. Această alegere reflectă încrederea colegilor săi de partid în abilitățile și experiența sa politică.

Ciprian Șerban are o carieră de succes în politica locală și națională, având o contribuție semnificativă în dezvoltarea și promovarea valorilor social-democrate. Prin rolul său de prim-vicepreședinte al PSD Neamț, a demonstrat o capacitate remarcabilă de a coordona și mobiliza echipa, promovând coeziunea și unitatea în rândul membrilor.

În calitate de lider al grupului PSD din Camera Deputaților, Ciprian Șerban va avea o poziție strategică și va juca un rol crucial în elaborarea și promovarea politicii partidului în parlament. Va trebui să gestioneze relațiile interne și să colaboreze cu ceilalți lideri de grup pentru a asigura o prezență coerentă și puternică a PSD în dezbaterea legislativă.

Astfel, prim-vicepreședintele PSD NEAMT deschide un nou capitol în parcursul său politic. Am încredere că prietenul și colegul meu Ciprian Șerban va oferi o conducere puternică și inspirațională, în beneficiul tuturor românilor.

Are determinarea necesară, experiență ca parlamentar și vicepreședinte al Camerei Deputaților, pasiune pentru politica social-democrată și dorința de a schimba în bine lucrurile care nu funcționează.

Felicitări și mult succes, Ciprian Șerban! Necondiționat, ai sprijinul meu și al PSD Neamț!

Felicitări și domnului Alfred Simonis pentru preluarea funcției de Președinte Interimar al Camerei Deputaților.

Cu respect, Daniel Vasilică Harpa, președinte PSD Neamț”, a transmis colegul său de partid.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate