Daniel Vasilică Harpa, Președintele PSD Neamț, într-o misiune specială alături de Moș Crăciun, la Centrul „Iubire și Speranță” din Roman”

Daniel Vasilică Harpa, Președintele PSD Neamț, i s-a alăturat lui Moș Crăciun și echipei PSD Roman într-o misiune specială la Centrul „Iubire și Speranță” din Roman. Oameni cu suflete mari s-au adunat pentru a aduce zâmbete pe chipurile a peste 30 de copii, într-un gest care a demonstrat că spiritul sărbătorilor înseamnă mai mult decât cadouri și lumini strălucitoare.

Cu inimile deschise și pline de iubire, Daniel Vasilică Harpa și colegii săi romașcani au fost martorii bucuriei pure care se ascunde în ochii copiilor din Centrul „Iubire și Speranță”. Cu fiecare cadou oferit și fiecare colind cântat, atmosfera s-a umplut de magie, iar gesturile lor au adus un strop de lumină în sufletele micuților.

Doamne, ce copii frumoși și ce părinte dedicat am întâlnit la Centrul „Iubire și Speranță” din Roman!„, a transmis Daniel Vasilică Harpa, impresionat de bucuria neîngrădită a copiilor și de implicarea părintelui Popovici în îngrijirea acestor suflete nevinovate.

Nu doar copiii au fost cei încântați de această întâlnire specială, ci și cei care au venit cu daruri și cu inimile deschise. Atmosfera plină de veselie, colindele cântate cu inocența specifică vârstei, și zâmbetele sincere au creat o legătură specială între oameni și au reafirmat că spiritul comunității poate aduce schimbări frumoase în viața celor mai puțin norocoși.

La final, Daniel Vasilică Harpa a transmis cu multă căldură: „Să fiți cuminți, să ascultați și să învățați carte, ca să ajungeți oameni mari!„. Un sfat simplu, dar profund, menit să inspire și să îndrume micuții către un viitor plin de realizări și iubire.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate