Daniel Vasilică Harpa, PSD Neamț: „La mulți ani, tricolor!”

Astăzi, pe 26 iunie, România sărbătorește Ziua Tricolorului, ocazie cu care se comemorează momentul istoric în care a fost adoptat steagul național al țării. Cu această ocazie, Daniel Vasilică Harpa- președinte PSD Neamț și primar al orașului Târgu-Neamț, transmite un mesaj puternic de unitate și mândrie națională.

Sub deviza „La mulți ani, tricolor!„, Daniel Vasilică Harpa a subliniat importanța valorilor reprezentate de cele trei culori ale drapelului românesc. În declarația sa, el a evidențiat necesitatea unității și susținerii reciproce în vederea obținerii progresului și succesului ca națiune. Harpa a reafirmat, de asemenea, angajamentul de a purta tricolorul cu demnitate și de a onora această emblemă prin fapte și realizări remarcabile.

La mulți ani, România! Să fim mereu uniți de aceste trei culori și să ne susținem reciproc în drumul spre progres și succes. Să purtăm tricolorul cu demnitate și să îl onorăm prin fapte și realizări remarcabile„, a transmis Daniel Vasilică Harpa.

Presedintele PSD Neamț pune accent si pe rolul important al comunității în promovarea valorilor naționale și în construirea unui viitor prosper pentru țară.

Daniel Vasilică Harpa și-a încheiat mesajul transmițând urări către toți românii, subliniind importanța acestui moment de sărbătoare națională: „La mulți ani, România! Sărbătoriți cu mândrie Ziua Tricolorului și aduceți un omagiu celor care au contribuit la construirea acestei țări minunate!„, a adăugat el.

Ziua Tricolorului reprezintă o oportunitate de a celebra valorile naționale și de a ne aduna în jurul acestui simbol al identității noastre colective.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate