Dans la poalele Pietricicăi. În curând, RAY’S DANCE FEST, ediția a VI-a

Începe weekend-ul dansant la Piatra Neamţ. Prima zi dă startul manifestărilor celor mai vibrante evoluţii. De la cei mai mici, până la cei mai mari, de la cei mai emoţionaţi până la cei mai siguri, dansatorii vor parcurge pe durata unei zile de concurs toţi paşii pentru a urca pe podium.

La concurs sunt aşteptate formaţii şi trupe de dans din toată ţara. Concurenţii se vor întrece pe mai multe categorii de vârstă: mini 4 – 6 ani, copii 7 – 9 ani, juniori 10 – 12 ani, junior 13 – 15 ani, open age 15+ ani şi la mai multe stiluri de dans: Dans Clasic/Balet, Dans Modern, Jazz, Etno-stilizat, Fantezie coregrafică, Street Dance, Show-revue, Latino ( Salsa, Bachata, Kizomba, etc.), Dans de Societate -Latino, Dans de Societate – Standard, Folclor Național, TIK TOK, Dans Contemporan, Lyrical, Dans de caracter, Show-dance, Dans Tematic, MTV Comercial, Cabaret, Zumba, Acrodance, Majorete, Folclor Internațional, NEOCLASIC, Open.

La sfârșitul fiecărei părți a programului vor avea loc premierile finaliștilor. Premierile se fac pentru fiecare clasă valorică și pentru fiecare categorie de vârstă în parte, oferindu-le sportivilor cupe (pentru ocupanții podiumului, medalii, diplome și premii-cadouri.

Asociaţia Club Sportiv RAY’S DANCE, prin organizarea RAY’S DANCE FEST, editia a VI-a, doreşte promovarea actiivităţii sportive, a mişcării, a dezvoltăţii fizice dar şi mentale a copiilor şi tinerilor, pentru a putea avea o generaţie sănătoasă. O asemenea competiție stimulează copiii și adulții să facă sport și, mai mult decât atât, îi implică în pregătirea unor adevărate momente artistice: energie, postură elegantă, ținute deosebite, atitudine. În acelaşi timp, prin desfăşurarea unor astfel de manifestări se promovează melegurile judeţului Neamţ precum şi a Perlei Moldovei, Piatra Neamţ.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate