Date oficiale cu privire la accidentul din zona Castelului de apă – una dintre victime este în stare de inconștiență (VIDEO/IMAGINI de la locul impactului)

În articolul precedent informam despre un accident rutier care s-a produs pe DN 28, în zona Castelului de Apă, accident în urmă căruia două persoane au rămas încarcerate. Potrivit IPJ Neamț, a fost solicitat și un elicopter SMURD iar traficul era blocat (știrea inițială aici – click).

Pompierii de la Detașamentul Roman au intervenit și au descarcerat cele două persoane implicate în nefericitul eveniment rutier. Cele două victime descarcerate (un bărbat si o femeie) se aflau în același autoturism. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD TIM și SAJ Iași. Una dintre victime este inconștientă.

Comunicat ISU:

La ora 10:47 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 28 (E 583) la limita dintre județele Neamț și Iași (zona Castelul de Apă).
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Roman, SAJ Roman, Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos și SAJ Târgu Frumos.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Două persoane au rămas încarcerate într-unul din autoturisme.
Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor două victime, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 59 de ani. Bărbatul, cu multiple traumatisme a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman. Femeia în stare de inconștiență a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la CPU Roman.
Celălalt conducător auto, un bărbat de 53 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.
Concomitent cu acțiunile pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale, pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor
, a transmis Căpitan Irina Popa.

Video1: DRDP Iași

Video2: ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate