Date oficiale despre acțiunea Poliției din această dimineață, în Piatra-Neamț. Rezumatul neregulilor constatate (FOTO)

În această dimineață, în intervalul orar 07.00 – 09.00, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au desfășurat o acțiune, în municipiul Piatra Neamț, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de disciplină rutieră.

Polițiștii au acționat pe principalele căi rutiere de intrare/ieșire din localități, zonele pretabile de manifestare a comportamentului agresiv în trafic și punctele cu risc rutier.

Astfel, în urma acțiunii derulate de polițiști în vederea reducerii riscului rutier, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 68 de sancțiuni.

Dintre acestea, 9 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 25 pentru neutilizarea centurilor de siguranță, 2 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 2 pentru nesemnalizarea schimbării direcției de mers și 30 pentru alte abateri de la normele rutiere.

Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.Depistați în trafic, fără a deține permis de conducere

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra Neamț.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 17.50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat în trafic un bărbat, de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 156 A, în orașul Roznov.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 20 februarie 2022.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Pe aceeași temă:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate