De la 1 februarie nu se mai ocupă nimeni de canalizările pluviale din Piatra-Neamț

Pentru că primăria ecologistă și smart Piatra-Neamt își înnoadă singură șireturile, de la 1 februarie nu mai există contract cu nicio firmă care să se ocupe de canalizarea pluvială a orașului, canalizare aflată în proprietatea primăriei.

După cum știe toată lumea, această canalizare este o rușine a orașului Piatra-Neamț, deoarece prin ea se deversează de ani de zile ape uzate direct în râul Cuiejdi în timp ce unii de pe la conducerea primăriei nu mai pot de ecologiști ce sunt.

Deoarece primăria a tot sucit serviciile din contractele cu Publiserv, Salubritas etc., acum s-a trezit că nu a mai dat nimănui contractul pentru întreținerea rețelei pluviale și de la 1 februarie nu se mai ocupă nimeni.

Desigur că celor de la Mediu sau de la Ape nu le permite culoarea politică să spună ceva despre această situație, cum de altfel nu zic nimic de ani de zile de când se deversează ape uzate în Cuiejdi exact ca în Evul Mediu. S-au făcut tot felul de controale, s-au făcut comisii, s-au dat termene, dar în final corupția politică a câștigat, ca de obicei.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate