De mâine nu mai funcționează nici parcările cu plată orară din Piatra-Neamț

Mâine este ultima zi în care primăria mai are contract cu firma ce administrează aparatele de încasat din parcările cu plată orară din Piatra-Neamț.

De poimâine aceste aparate nu vor mai fi în funcțiune și proprietarul le va demonta, cum de altfel va demonta și semnele de parcare.
Pentru cei care vor dori neapărat să plătească în vreun fel mai rămâne valabilă plata cu SMS sau luarea unui abonament de la primărie dar nemaifiind aparatele de încasat, oricine poate parca la liber, fără să poată fi obligat să plătească sau să fie sancționat pentru că nu a plătit.

Ne prefacem că nici nu am auzit cum oamenii de știință de la primărie ar dori, ca soluție de panică, să pună comercianții din zona parcărilor cu plată să vândă tichete de parcare sau că pentru parcarea de la piață și alte parcări mari vor să angajeze oameni care să taie bilete.

S-a ajuns în situația actuală deoarece cei de la primărie nu au reușit nici până la această oră să cumpere parcomate deși au luat parcările cu plata orară în administrare de ceva timp iar contractul cu actualele aparate de taxat din parcări nu mai poate fi prelungit și nici pe acestea nu au vrut să le cumpere căci au zis că știu ei de unde să aducă altele noi și frumoase.

Uite așa, de pe data de 08.06.2022 parcările cu plata orară sunt și ele în aer alături de parcările de reședință pentru care încă nu s-a găsit o soluție.

Până în ultimul moment, unii de la primărie au sperat ca prefectul să le atace proiectul prin care au luat parcările cu plata orară în administrare sau cei de la PSD să conteste hotărârea ca să aibă pe cine să dea vina pentru situația de blocaj creată. Surpriză! Nimeni nu a căzut în capcană, astfel că cei de la primărie nu au fost încurcați, contestați sau deranjați cu ceva. Au fost lăsați singuri pe terenul administrației publice să arate ce pot și au ratat din toate pozițiile cu poarta goală.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate