De Paște, la Shopping City Piatra-Neamț punctele sunt din nou la modă și aduc surprize speciale pentru utilizatorii SPOT

De Paște, punctele sunt din nou la modă și le oferă pasionaților de cumpărături o experință de shopping completă la Shopping City Piatra-Neamț. Pe lângă inspirația pentru cele mai în tendințe outfituri de primăvară, în perioada 4 – 22 aprilie, cumpărăturile de minimum 400 de lei sunt recompensante cu premii instant, iar utilizatorii aplicației de loilaitate SPOT care scanează bonurile sunt înscriși automat într-o tombolă specială.

Astfel, cumpărăturile de minimum 400 de lei în perioada campaniei vor fi recompensate automat cu unul din cele 500 de premii delicioase (cozonaci pentru masa de Paște și un voucher valoric valabil în locația Cartofisserie din Food Court). Mai mult, utilizatorii care scanează bonurile în aplicația SPOT vor fi înscriși automat la tombola de Paște pentru un Televizor Smart LED Samsung, 125 cm, 4K Ultra HD.

SPOT, aliatul în cadouri al Iepurașului de Paște

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături în preajma sărbătorilor. Pe lângă participarea la tombolă și câștigarea automată a unui premiu gustos, fiecare sesiune de cumpărături va aduce puncte de loialitate în aplicație ce pot fi transformate în vouchere și cadouri.

Mai mult, statutul de membru SPOT are o mulțime de extra beneficii și oferă utilizatorilor posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.  Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Kendra, Beauty Mania, DM și Altex.

Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară

Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate