De speriat: nivelul fantastic de ridicat de incompetență de care au dat dovadă unii șefi de deconcentrate azi la Colegiul Prefectural Neamț

Azi a avut loc ședința de Colegiu Prefectural la Prefectura Neamț. La aceste ședințe periodice participă toți șefii de deconcentrate din județul Neamț.

Am observat cu multă îngrijorare cum o parte dintre acești șefi de instituții plătiți regește din bani publici, în loc să fie atenți la ce se discută sau măcar să acorde un minimum de respect prefectului sau colegilor care prezentau lucruri, ei butonau telefoanele pe sub mese.

Să zicem că poate nu erau interesați, sau poate știau deja totul dar chiar și așa erau acolo în timpul serviciului plătit gras din bani publici și ar fi putut să lase telefoanele 30 minute cât a ținut ședința.

Totuși ce e de speriat nu este faptul că stau niște funcționari bine plătiți pe telefoane în timpul serviciului. Sunt mulți ca ei care iau bani degeaba. De speriat este nivelul fantastic de ridicat de incompetență a celor din deconcentratele din Neamț care utilizau azi telefoanele la această ședință și să vă explicăm și de ce. Acești oameni care conduc instituții deconcentrate se presupune că trebuie să aibă un nivel de competență și mai ales de inteligență mai ridicat, că de aceea sunt plătiți regește și puși în funcții care le permit să ia cele mai bune decizii pentru nemțeni. Păi ce nivel ridicat de inteligență pot avea dacă într-o sală unde e presă cu camere de luat vederi și se văd blițuri de la aparatele foto tu să te apuci de butonat telefonul să cauți excursii, să citești bancuri sau să vorbești cu nu știu cine? Dacă pe tine nu te duce capul că poți fi văzut de jurnaliștii din spatele tău, cum să te ducă vreodată capul să iei decizii inteligente pentru județ? Dacă pentru tine personal nu ești capabil sau capabilă să iei decizii care să nu te afecteze negativ… ce așteptări poate avea cineva de la tine să iei vreodată decizii bune pentru alții?

Iată două exemple așa de amuzament…

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate