De unde știu cei de la PNL că „grupul consilierilor județeni ai PNL nu va vota”?

Nu știm cine redactează comunicatele de presă celor de la PNL și nici cum este vremea pe la Bacău, dar unele comunicate au început să miroasă a autodenunțuri.

Astăzi am văzut cum se spunea într-un astfel de comunicat că ”Grupul consilierilor județeni ai PNL nu va vota un anumit proiect de hotărâre”.

Noi știm că legea spune că fiecare consilier județean votează conform propriei conștiințe, nu cum i se dictează de la partid, iar influențarea votului înainte de exercitarea acestuia este, de asemenea, dincolo de lege.

Desigur că toate partidele fac la fel și consilierii votează cum se spune la partid, dar cel puțin alte partide sunt mai discrete când încalcă legea, nu fac autodenunțuri în comunicate de presă.

Cei de la PNL au la dispoziție zeci de lucruri reale, serioase și grave care se întâmplă în acest județ și pentru care ar putea trage PSD-ul de urechi, dar ei nu reușesc să depășească nivelul de atacuri superficiale, de grădiniță.

Iosub Robert

P.S.: Au ajuns atât de greu de digerat comunicatele de presă ale PNL încât și jurnaliștii contractați menționează direct din titlu că este comunicat PNL, ca să nu creadă cineva că ar putea fi un articol asumat de ziarul respectiv.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate