Debut în literatură: Lansarea romanului ‘Blestemul Podului’ în Comuna Farcașa

Cu onoare şi mare bucurie primarul Țifui Bogdan a participat la lansarea romanului „Blestemul Podului” scris de doamna Mădălina Tanasă, la debutul dânsei ca scriitoare.

În cadrul evenimentului cultural am putut afla că acest roman a fost scris în casa socrilor din satul Frumosu, comuna Farcaşa în proporție de peste 70%, a adunat date de la oamenii din comună care au prins acele vremuri grele, a făcut cercetări şi a adunat totul în acestă carte în care principalele teme sunt legate despre istoria noastră,despre popor, despre credință, despre dragoste, despre jertfă, sacrificiu, despre bine şi rău.

Țin să îi mulțumesc doamnei Tanasă Mădălina pentru că a ales să facă lansarea romanului în comuna noastră şi să îi urez mult succes în această activitate! Mulțumesc pentru prezență doamnei blogger Emilia Chebac şi tuturor celor prezenți la acest eveniment.

„Un popor lipsit de cunoaşterea istoriei sale, a originii şi culturii sale, este ca un copac fără rădăcini!” spunea Marcus Garvey. Personal, voi fi un susținător al acestor evenimente culturale din comunitatea noastră!

Cu prețuire,

Țifui Bogdan,

Primarul comunei Farcaşa

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate