Decizie la Târgu-Neamț: Concertele de Zilele orașului, anulate. Sărbătoare doar o zi, cu oamenii locului

Primarul orașului Târgu-Neamț, Daniel Vasilică Harpa, anunță o decizie importantă referitoare la organizarea Zilelor Orașului Târgu-Neamț, în contextul evenimentelor recente din țară și a provocărilor locale cu care se confruntă comunitatea.

Edilul a explicat că, având în vedere situația actuală și importanța prioritizării nevoilor orașului, s-a luat decizia de a anula manifestările și spectacolele programate inițial pentru perioada 9-10 septembrie.

Astfel, orașul Târgu-Neamț va fi celebrat doar pe parcursul zilei de vineri, 8 septembrie, într-o atmosferă restrânsă, alături deoamenii orașului.

Banii pe care i-am fi cheltuit pentru spectacolele din 9 și 10 septembrie vor fi redirecționați către proiecte și investiții care să aducă beneficii directe târgnemțenilor„, subliniază primarul Daniel Harpa. Această decizie reflectă responsabilitatea față de nevoile actuale ale cetățenilor și dorința de a asigura dezvoltarea durabilă a orașului.

Primarul Daniel Vasilică Harpa și-a exprimat încrederea că, prin colaborarea și angajamentul comunității, se vor depăși obstacolele actuale, iar în viitor, orașul va continua să fie gazda unor evenimente de tradiție cu care târgnemțenii se mândresc:

Daniel Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț

Sunt încrezător că, împreună, vom depăși actualele obstacole și că în viitor vom avea parte de alte evenimente de tradiție cu care noi, târgnemțenii, ne mândrim.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru susținerea voastră constantă! Stimați târgnemțeni, sunteți motorul comunității noastre- eu nu uit și vă rog să nu uitați nici dvs acest lucru.

Nu uitați nici că vineri, 8 Septembrie, va fi o zi specială pentru noi toți. ZIUA orașului nostru, înnobilată de sărbătoarea creştină a Naşterii Maicii Domnului- ocrotitoarea oraşului de sub Cetatea Neamț!„, a conchis Daniel Vasilică Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate