Decizie neinspirată în Sâmbăta Mare. Cu câteva pahare „la bord”, a produs un accident în Piatra-Neamț

La data de 23 martie, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au intervenit la un eveniment rutier, produs pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, soldat doar cu pagube materiale.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 65 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi schimbat banda de circulație, acroșând un autoturism, condus de un bărbat de 57 de ani, din aceeași localitate, ce se deplasa pe același sens.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul primului conducător auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

a transmis IPJ Neamț.

Polițiștii atrag atenția tuturor participanților la traficul rutier să adopte un stil de conducere preventiv-reactiv, să respecte regimul legal de viteză și să manifeste o atenție sporită la trecerile de pietoni, luând în considerare perioada sărbătorilor pascale, în care valorile de trafic sunt ridicate.

Totodată, polițiștii recomandă atât conducătorilor auto, cât și celorlalți participanți la traficul rutier (pietoni, bicicliști) să nu consume băuturi alcoolice atunci când utilizează drumul public, pentru menținerea unui climat de siguranța atât pentru ei, cât și pentru cei din jur.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate