Depistat la volan având permisul anulat din 2020. Bonus, mașina îi fusese încredințată deși proprietarul cunoștea acest aspect

În noaptea de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Stănița, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Tămășeni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul în cauză avea permisul de conducere anulat din anul 2020, ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni rutiere.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat, pentru a-l conduce, de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care se afla în autoturism, în calitate de pasager, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

Totodată, bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate