Depistați în flagrant de Poliție: 2 bărbați au fost opriți în Piatra-Neamț

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control a traficului rutier, au procedat la oprirea în trafic, pe bulevardul Decebal, din municipiul Piatra-Neamț, a unui autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

***

În noaptea de 11 octombrie a.c., în jurul orei 01:10 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț  au depistat în trafic, pe strada Dărmănești, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

***

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 17:40 polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pângărați  au depistat în trafic, în localitatea Poiana, un moped condus de un bărbat de 42 de ani, din aceeași Pângărați.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că mopedul nu este înmatriculat, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate