Depistați în flagrant de polițiști, conducând sub influența băuturilor alcoolice

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 07:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat pe sectorul de drum DN2- E85, în afara localității Săbăoani, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 54 de ani, din Tupilați.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic, pe strada Ștefan cel Mare, în Piatra-Neamț, un bărbat, de 41 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La aceeași dată a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, în municipiul Piatra-Neamț, au depistat pe strada 1 Decembrie 1918, un bărbat de 31 de ani, din Crăcăoani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile prezentate, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate