Depistați în flagrant de polițiști, pe drumurile din Neamț

În noaptea de 4 mai, în jurul orei 01:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, în timp ce desfășurau activități de îndrumare, supraveghere și control a traficului rutier, au depistat pe DJ 207 D, în localitatea Icușești, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate, fără ca acesta să dețină permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 03 mai, în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au depistat pe strada Melchisedec Ștefănescu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate, sub influența alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Săbăoani, au oprit pentru control un tractor ce se deplasa pe strada Zăvoiului, din interiorul localității Cordun.

Conducătorul auto, în vârstă de 56 de ani, din aceeași localitate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate