Depistați în flagrant de polițiștii nemțeni – abateri grave

La data de 28 august a.c., în jurul orei 13:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au identificat în localitatea Ceahlău, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Ceahlău, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe și fără permis de conducere.

***

La data de 28 august a.c., în jurul orei 15:50 polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic, pe DN 15B, în localitatea Timișești, un autoturism care tracta o remorcă pe care se afla un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Republica Moldova, care se deplasa cu viteza de 97 km/h, fără a deține permis de conduce corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului condus.

***

În noaptea de 29 august a.c., în jurul orei  00:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, au identificat în localitatea Valea Ursului, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Valea Ursului, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate