Deputatul AUR, Dumitrina Mitrea, mesaj adresat nemțenilor la început de 2024

Dragi nemțeni,

În acest început de 2024, un an istoric cu alegeri care vor modela viitorul județului nostru, mă adresez vouă cu un sentiment profund de apartenență și speranță.

În calitate de Deputat de Neamț, dar și unul din liderii organizației AUR Neamț, simt o legătură deosebită cu fiecare dintre voi, oamenii acestui pământ bogat în tradiții și frumuseți naturale.

Acest an ne aduce împreună în fața unei oportunități unice de a schimba cursul lucrurilor în bine, pentru noi și pentru generațiile viitoare. Vă invit să ne unim forțele, să dăm glas aspirațiilor noastre comune și să facem alegeri care reflectă mândria și curajul nemțean.

Neamțul, acest colț de rai, merită tot ce este mai bun. Merită drumuri mai bune, școli dotate corespunzător, spitale care să ofere îngrijiri de calitate, și un mediu de afaceri înfloritor. Merită să fie locul unde tinerii nu doar visează la un viitor mai bun, ci și îl construiesc zi de zi.

În AUR găsiți un partener dedicat dezvoltării județului, un aliat în lupta împotriva corupției și un susținător al valorilor autentice românești. Angajamentul nostru este clar: să lucrăm pentru voi, pentru fiecare nemțean care își dorește o viață mai bună, mai dreaptă și mai prosperă.

2024 este anul vostru, nemțenilor! Este anul în care fiecare vot contează mai mult ca oricând. Să alegem împreună o direcție nouă, să scriem împreună o pagină nouă în istoria județului nostru.

Cu dragoste și respect pentru fiecare dintre voi,

Dumitrina Mitrea

Deputat ales în circumscripția 29 Neamț – grup parlamentar AUR

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate