Deputatul AUR, Dumitrina Mitrea: „Nu vă lăsați manipulați. Alegerile europarlamentare sunt cele mai importante alegeri” (VIDEO)

Joi, 4 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă AUR Neamț, deputatul Dumitrina Mitrea a punctat o serie de aspecte care au vizat intrarea recentă a României în Schengen pe cale aeriană și maritimă, dar și un detaliu important legat de alegerile europarlamentare care vor avea loc împreună cu cele locale pe 9 iunie.

Zilele trecute am asistat la un adevărat festivism din partea celor care ne conduc de 34 de ani. Pur și simplu a fost un spectacol deplorabil.

S-au luat cu asalt aeroporturile din țară, iar cei care ne conduc de 34 de ani au vrut să arate câtă bucurie trebuie să aibă românii pentru că am intrat în Schengen, adică nu vom mai sta mult timp la cozile din aeroporturi. Nu vom mai sta probabil jumătate de oră, nu vom mai sta 10 minute, nu vom mai sta deloc și asta ar trebui să fie o mare, mare bucurie a românilor.

Eu mă bucur că și-au făcut aceste fotografii. Asta înseamnă că încă mai avem aeroporturi în țara noastră. Nu am văzut niciun edil să își facă fotografii în porturi pentru că practic nu mai au cu ce să se laude prin porturi. Nu mai avem absolut nicio flotă navală românească.

Au aruncat cu praf în ochii românilor, ce mare realizare au făcut ei: faptul că stăm mai puțin la cozi și că putem transporta mărfuri pe mare fără să mai avem o flotă navală, în timp ce România pierde miliarde de euro terestru, la vamă, din cauza unei singure țări. Austria, un stat care ne taie pădurile, ne ia petrolul și gazele la prețuri de nimic. Un stat din Uniunea Europeană cu care România nu a încheiat tratatul de aderare în UE în mod independent este cel care pune condiții suplimentare, deși statul român și-a îndeplinit toate obligațiile acum 12 ani, și anume intrarea în spațiul Schengen.

E ca și cum eu, cetățean român, aș încheia cu o bancă un credit pe 5 ani de zile, au trecut cei 5 ani, eu mi-am plătit creditul și vine banca și îmi spune că o terță persoană îmi impune noi reguli să continui acel contract. Este aberant și absurd și de neacceptat să fim astfel îngenunchiați de un stat care are mari interese financiare în România. Dar asta se întâmplă când în Europa avem europarlamentari români trădători de neam care nu apără interesele statului român, ci apără interesele altor state.

În 9 iunie, dragi români, avem alegerile europarlamentare. Nu vă lăsați manipulați de cei care vor încerca să vă spună că alegerile europarlamentare nu sunt obligatorii și că nu ar trebui să votați sau poate că nu au așa mare importanță. Ba da.

Alegerile europarlamentare sunt cele mai importante alegeri pentru că tot ce se întâmplă acolo, în Europa, acești oameni care votează pentru noi, oameni pe care noi îi trimitem acolo și câștigă mii de euro din banii românilor, oamenii aceștia care nu vor să ne apere interesele statului nostru, interesele noastre, ale românilor, oamenii aceștia trebuie să fie oameni patrioți. Trebuie să trimitem acolo oameni patrioți care să apere interesele românilor și ale statului român.

Nu vă lăsați manipulați. Alegerile europarlamentare sunt cele mai importante alegeri și votați când mergeți în fața urnelor și pe listele la europarlamentare, și pe cele la locale.

Pentru că am informații că acolo, alături de urne, oamenii aceia care vor să ne înlăture din tot ce înseamnă secții de vot, din a putea să participăm la aceste alegeri pe cei de la AUR, vor încerca cu toate mijloacele, dacă nu îi pot determina altfel pe oameni, să îi determine să nu voteze la europarlamentare.

Țineți minte, dragi români, pe 9 iunie votați pe lista la europarlamentare oameni patrioți. Și dați încredere partidului AUR pentru că noi nu am mai făcut parte din acest sistem până acum și suntem singurul partid care poate să facă o reformă reală în România.

a declarat deputatul AUR, Dumitrina Mitrea

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate