Deputatul Dumitrina Mitrea a ascultat problemele pietrenilor din zona Bâtca Doamnei – campania „Iarna Românilor”

Deputatul Dumitrina Mitrea a fost astăzi alături de membrii organizației AUR Piatra-Neamț într-un cartier mărginaș, zona Bâtca Doamnei, în campania „Iarna Românilor”. Scopul acestor deplasări în zonele mai izolate ale orașului este acela de a afla problemele cu care se confruntă pietrenii și de a găsi soluții de sprijin.

Și astăzi vremea a ținut cu noi și cu nemțenii, continuând iarna românilor împreună cu organizația Piatra-Neamț, în cartierele mărginașe ale orașului. Nemțenii sunt supărați pe taxele mari pe care le plătesc, taxe care nu se regăsesc și în confortul și bunăstarea lor ca cetățeni. Deși stau la doar câțiva kilometri de centrul orașului, nu au apă potabilă, nu au canalizare și gaz. Un minim nivel de trai pe care și-l doresc.

În această zonă a orașului, Bâtca Doamnei, cu un peisaj de vis unde s-au construit pensiuni ce ar fi trebuit să ridice turistic această zonă, oamenii se uită disperați cum turismul dispare de fapt și totul se degradează în jur.

Colegii mei, candidați pe listele locale, au ascultat cu atenție problemele reale ale nemțenilor pentru a găsi soluții de rezolvare atunci când vor fi la guvernarea administrației locale.

a declarat deputatul AUR, Dumitrina Mitrea

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate