Deputatul USR, Iulian Bulai: „PNL Neamț protestează copilărește împotriva premierului Ciucă și a guvernului!”

Deputatul nemțean de la USR, Iulian Bulai, a criticat într-o postare publicată pe pagina sa de socializare PNL Neamț pentru că „protestează copilărește împotriva premierului Ciucă și a guvernului!”. Acesta acuză conducerea PNL Neamț de populism și neimplicare.

Recentele comunicate de presă ale PNL Neamț împotriva PSD se pare că nu au avut efectul dorit, ci unul de bumerang.

Iată ce a declarat deputatul Iulian Bulai:

PNL Neamț e rupt dintr-un film prost: premierul țării e liberal, ei gestionează bugetul țării și ei organizează – protest/dezbatere pe soluții liberale pentru podul de la Luțca!

Dragi peneliști, nu mai fiți PENIBILI, nu sunteți în opoziție. Sunteți la putere.

Șeful PNL Neamț, George Lazăr, în loc să se lege cu lanțuri de ușa premierului Ciucă – până când vine la Neamț cu bani pentru pod, face protest și dezbatere!

George Lazăr, încetează cu populismul!

PNL Neamț, încetează să mai faci petiții online, proteste și dezbateri, intră într-o cameră cu președintele Ionel Arsene de la PSD, colegul tău de guvernare, și rezolvă problema. Aveți funcțiile necesare, aveți banii, aveți control pe toate instituțiile necesare pentru a rezolva problema!

Lasă protestele pentru societatea civilă sau pentru opoziție! Tu mergi și discută direct cu premierul Ciucă, dacă ești cu adevărat președinte la PNL Neamț și nu doar activist de partid!

Apropo, domnule Ciucă, știați că PNL Neamț, în loc să vă implice în rezolvarea soluției, face un protest penibil împotriva nepăsării Guvernului României?

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate