Descoperă fascinanta lume a Artelor Marțiale alături de Petrescu Vasile Sebastian și maestrul Ciprian Sora

Petrescu Vasile Sebastian, instructorul de renume în domeniul artelor marțiale, își deschide porțile către o experiență fascinantă și plină de învățături în cadrul celei de-a IV-a ediții a Stagiului Național Full-contact Submissional Arts. Cu mândrie, vă invită să vă alăturați acestui eveniment de excepție, unde veți avea privilegiul să învățați tehnici de kickboxing de la unul dintre cei mai experimentați practicanți din țară, Maestrul Emerit al sportului, domnul Ciprian Sora!

Această oportunitate unică de a explora și de a îmbunătăți abilitățile în artele marțiale vine să îmbogățească pe toți cei pasionați și dornici să descopere noi orizonturi în acest domeniu plin de grandoare și disciplină. Evenimentul reprezintă un moment deosebit pentru orașul Bicaz, oferind comunității oportunitatea de a se conecta și de a experimenta energia și excelența sportului.

Stagiul Național Full-contact Submissional Arts se va desfășura într-un cadru propice, la sala de sport a Școlii Gimnaziale Regina Maria, oferind participanților acces la facilitățile adecvate pentru a se antrena și a evolua sub îndrumarea atentă a unor profesioniști de talie mondială. Așadar, pregătiți-vă să vă înscrieți și să faceți parte din acest moment deosebit, care va marca cu siguranță un pas important în evoluția voastră în artele marțiale!

Nu ratați șansa de a vă dezvolta abilitățile și cunoștințele într-un mediu inspirat și motivant! Rezervați-vă locul acum și pregătiți-vă să vă surprindeți pe voi înșivă prin progresele pe care le veți realiza în cadrul acestui eveniment de excepție!

Ii multumim pe aceasta cale domniei sale ca a dat curs invitatiei noastre!
Pentru inscrieri contact 0751604777!
Promoter Branch-chief Romania
Petrescu V. Sebastian

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate