Descoperă frumusețea dansului popular românesc la o lecție deschisă susținută de Ansamblul Folcloric Floare de Colț

Bicazul se pregătește să primească un eveniment cultural deosebit în acest weekend. Ansamblul Folcloric Floare de Colt invită pe toți iubitorii de dans și tradiții românești la o lectie deschisă ce va avea loc duminică, 2 iulie 2023, la Casa de Cultură Bicaz, începând cu ora 12:00.

Această lecție deschisă oferă oportunitatea participanților de a se iniția sau de a-și perfecționa abilitățile în dansul popular românesc, sub îndrumarea talentatelor grupe ale Ansamblului Folcloric Floare de Colt. Fie că ești începător sau ai mai multă experiență în acest domeniu, lectia deschisă îți va oferi ocazia de a experimenta bucuria și energia specifică dansurilor tradiționale românești.

Dansul popular românesc este o expresie artistică autentică, în care se regăsesc elemente de muzică, tradiții și port popular. Ansamblul Floare de Colt este cunoscut pentru pasiunea și autenticitatea cu care păstrează și promovează aceste elemente ale culturii românești.

Casa de Cultură Bicaz, locația aleasă pentru desfășurarea evenimentului, oferă un spațiu primitor și confortabil pentru participanți. Sala de dans spațioasă și atmosfera primitoare vor crea un cadru perfect pentru a te îndrăgosti de dansul popular românesc sau pentru a-ți dezvolta abilitățile deja existente.

Indiferent de vârstă sau nivel de experiență, vei găsi cu siguranță ceva care să te inspire și să te impresioneze.

Dacă dorești să descoperi și să te înscrii în lumea dansului popular românesc, acest eveniment reprezintă o oportunitate ideală. Lectia deschisă de dans susținută de grupele Ansamblului Folcloric Floare de Colt te va ajuta să înțelegi mai bine tradițiile și valorile culturale ale României prin intermediul mișcărilor și ritmurilor autentice.

Așadar, pregătește-te pentru o duminică specială, plină de energie și veselie. Vino la Casa de Cultură Bicaz pe 2 iulie 2023, la ora 12:00, și fă parte dintr-o lectie deschisă de dans popular românesc pe care nu o vei uita prea curând. Ansamblul Folcloric Floare de Colt și pasionații de dans te așteaptă cu brațele deschise pentru a împărtăși frumusețea tradițiilor noastre.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate