Descoperind talente: Povestea micuței artiste Dandu Diana din Bicazu Ardelean

Astăzi, avem plăcerea să vă prezentăm o mică artistă cu un talent impresionant și o frumusețe deosebită, Dandu Diana din Bicazu Ardelean, o tânără îndrăgostită de folclor și tradiții.

Diana a fost pasionată de cântec încă de la o vârstă fragedă și a urmat cursurile unei școli de muzică din Piatra Neamț timp de patru ani. La doar 12 anișori, aceasta a aderat la un grup de muzică populară numit „Flori de cireș”. Îi place să încânte oamenii cu vocea ei melodioasă și să îmbrace cu mândrie portul popular, transmițând astfel dragostea pentru tradiții.

Deși este la începutul carierei sale, Diana a acumulat deja o experiență considerabilă și a participat la diverse emisiuni care promovează păstrarea tradițiilor și a cântecului popular; Un moment deosebit a fost întâlnirea cu celebrul Cătălin Maruță. Cu fiecare apariție, a adunat numeroase premii și diplome, arătând nu doar talentul său, ci și dedicarea și pasiunea pentru muzica populară.

Visul micuței Diana este să devină o cântăreață cunoscută, să pășească pe scene mari și să aducă bucurie în inimile ascultătorilor. Cu sprijinul părinților și cu determinare, ea speră să transforme visul în realitate.

Ne bucurăm pentru reușitele ei de până acum și îi urăm mult succes în continuare! Sperăm ca fiecare notă cântată să-i aducă împlinirea viselor și să îi facă mândri pe părinții ei.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate