Descoperire tragică: femeia dispărută la finalul lunii trecute, după ce a părăsit camera hotelului fără bunurile personale, a fost găsită DECEDATĂ de Poliție astăzi, în zona pădurii Cozla

Din nefericire, la data de 10 octombrie a.c., femeia de 31 de ani, a fost identificată de echipele de căutări, decedată, în zona pădurii Cozla, din municipiul Piatra-Neamț.

În cauză se vor continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis IPJ Neamț.

Reprezentații hotelului au anunțat că femeia a părăsit camera, lăsând bunurile acolo și că nu ar fi efectuat check-out. Se pare că femeia ar fi fost găsită spânzurată.

Comunicatul inițial:

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unei unități de cazare, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că, DOBOȘ EMA-MARIA, în vârstă de 31 ani, din județul Bacău, a plecat din unitatea de cazare, la data de 30 septembrie a.c., fără a realiza formalitățile de check-out, lasându-și bunurile personale în camera unde a fost cazată.

Facem precizarea că la data de 3 octombrie a.c., polițiștii au primit acordul de mediatizare al cazului.

Semnalmente: înălţime – 1.72 m, păr șaten, lung, prins în coc.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, o cămașă din jeans de culoare bleu, purtând încălțăminte de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra-Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

Condoleanțe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate