Desigur că viceprimarul USR, Marius Irimia… a mințit

Anul trecut, primăria a desființat grătarele din ștrand, adică singura zonă autorizată cu grătare unde un om din Piatra-Neamț putea merge să facă un grătar fără să ia amendă.

Motivația desființării grătarelor a fost una de tot râsul, în realitate dorindu-se să nu mai facă lumea grătar, ci să cumpere de la comercianți, doar că nici de la aceștia nu s-a mai putut cumpăra. Ștrandul a fost gol din cauza proastei administrări din partea viceprimarului USR cu atribuții în acest sens, Marius Irimia, care a făcut cu ștrandul exact ce ați văzut cu toții în această vară.

În loc să tacă și să se ascundă după proasta decizie, domnul viceprimar USR, Marius Irimia, a promis că anul acesta va face alte grătare, ba chiar de vreo două ori s-a mai și exprimat în acest sens prin comentarii la articolele în care criticam desființarea zonei de grătare, ca și cum noi nu știm ce zicem și de fapt are el un plan frumos pentru ștrand.

Iată că timpul a trecut, sezonul s-a încheiat și tot ce zicea USR-istul de la primărie cu grătarele moderne din ștrand s-a dovedit a fi un neadevăr. Desigur că noi știam acest lucru, dar nu am avut ce face decât să așteptăm să treacă timpul.

Ce pretenții poate avea cineva să facă vreodată ceva serios pentru oraș acest viceprimar care nu e capabil să își onoreze o amărâtă de promisiune cu o zonă de grătare?

Totuși, cel mai grav nu este că nu și-a respectat promisiunea și nu a făcut grătarele. Poate a avut motive întemeiate să nu le fi făcut. Grav este nivelul de aroganță al alesului local care știa că a promis ceva și nu a avut bunul simț să iasă public și să spună că nu își poate onora promisiunea.

Poate pentru el și cei din USR, devenit remorca PNL la Piatra-Neamț, nu e nicio problemă că orașul nu mai are nicio zonă de grătare, dar poate va fi o problemă pentru mulți dintre cei la care USR-ul merge să le ceară votul în campanie.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate