Despre administrație și politică la Roman, cu liderul consilierilor locali PSD, Alexandru George Bălan (VIDEO)

Consilier local la Roman cu trei mandate, Alexandru George Bălan este considerat liderul consilierilor PSD, aflați în opoziție față de majoritatea politică creată în jurul primarului liberal.

Neajunsurile unei minorități în Consiliul Local se văd, din păcate, mai ales când e vorba de inițiative bune pentru oraș, dar respinse politic, așa cum s-a întâmplat cu propunerea consilierilor PSD de a se aloca anual 1 milion de lei pentru reabilitarea rețelelor de apă. Dacă această propunere ar fi fost susținută de toate formațiunile politice, e posibil ca problemele cu apa din Roman să nu fi fost astăzi atât de grave. Cert este că furnizarea apei trebuie să devină prioritate zero la Neamț, indiferent de partid.

Însă chiar și în minoritate, consilierii locali PSD Roman pot puncta și inițiative de succes, în sprijinul cetățenilor: de la anumite facilități fiscale până la condiții mai bune pentru producătorii locali.

Despre activitatea consilierilor locali PSD la Roman puteți afla mai multe în interviul video acordat de Alexandru George Bălan:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate