Despre proiectele care au transformat orașul într-un șantier gigant – găuri financiare colosale și multe semne de întrebare

Proiectele care au transformat orașul într-un șantier sunt din 2018 și au fost în totalitate făcute și coordonate de administrațiile PNL.
De ce în 5 ani nu s-au făcut pe bucăți aceste lucrări? De ce s-au apucat de toate o dată pe ultima sută de metri? Unul dintre răspunsurile posibile ar fi că anul viitor sunt alegeri și aceste proiecte trebuie terminate exact înainte de alegeri ca pietrenii să vadă doar partea frumoasă și să nu apuce să își dea seama de inutilitatea lor, problemele create și de găurile financiare colosale produse de aceste proiecte.

O parte dintre ele nu reprezintă nicio prioritate pentru oraș ci doar niște metode prin care banii europeni plus cofinanțarea din banii pietrenilor să ajungă în buzunarele cui trebuie. Sunt și componente utile și așteptate de oraș cum ar fi lărgirea podului de la piață dar la stațiile de autobuz supraevaluate, schimbarea inutilă a pavelelor și multe altele sunt mari semne de întrebare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate