Dezastru absolut în trafic: dacă lucrurile continuă așa, vom avea accidente mortale din oră în oră (NEAMȚ)

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se deplasa pe strada Brazilor.

Conducătorul auto, în vârstă de 39 de ani, din Tașca a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, în jurul orei 19: 40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani  au depistat în localitatea Ghindăoani,  un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

Totodată, la data de 30 iunie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin apel 112 cu privire pa faptul că, un conducător auto posibil băut se deplasează pe o stradă din municipiul Roman. Acesta a fost depistat de polițiști pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul Roman, stabilind că este vorba de un tânăr de 25 de ani, din Cordun.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de probe biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz prelevare probe biologice.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate