Dezastru financiar la Primăria Piatra-Neamț – Suma uriașă pe care trebuie să o plătească din banii pietrenilor

Dezastru financiar la Primăria Piatra-Neamț, care trebuie să plătească din banii pietrenilor… în plus… 3.099.390,60 lei uneia dintre firmele care a lucrat la culoarele de mobilitate din Piatra-Neamț.

Firma respectivă a dat în judecată Primăria Piatra-Neamț pentru plata unei diferențe uriașe de bani, și Tribunalul Cluj a decis, în prima instanță, că pârâta U.A.T. MUNICIPIUL PIATRA NEAMȚ este obligată la plata către reclamantă a sumei de 3.099.390,60 lei, reprezentând diferența rezultată din ajustarea prețului Contractului de achiziție publică nr. 5950/25.02.2020_B009/27.02.2020.

De asemenea, a dispus obligarea Primăriei Piatra Neamț la plata dobânzii legale penalizatoare aferente sumei de 3.099.390,60 lei, calculată de la data introducerii cererii de chemare în judecată și până la plata efectivă.

Din păcate, acesta nu este singurul constructor care a dat în judecată primăria pietreană, care deja a ajuns la cheltuieli amețitoare din banii pietrenilor cu proiectele din oraș, deși inițial ar fi trebuit ca banii dați de Piatra Neamț ca și contribuție la aceste proiecte să fie de doar 2% și a ajuns la unele proiecte să sară de 50%, ceea ce nu mai pot fi numite fonduri europene.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate