Dezastru în Pipirig din cauza unui incendiu. O femeie a suferit arsuri

Joi, 25 ianuarie, un incendiu a fost anunțat la ora 21:10 care a necesitat intervenţia pompierilor de la Detașamentul Târgu-Neamț. Apelantul a anunțat producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Dolhești din comuna Pipirig.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig (o autospecială de stingere) și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD).
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe cu posibilități de generalizare. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 80 mp și s-au deteriorat bunuri din interiorul a trei încăperi (mobilier, aparate electrocasnice și materiale textile).
O femeie de 68 de ani, care a suferit un atac de panică și ușoare arsuri la nivelul feței, a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportată la CPU Târgu-Neamț.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate