Dezbatere la Piatra-Neamț pe tema protecției animalelor. ONG-uri și autorități (VIDEO – 31.08.2022)

Federația pentru Protecția Animalelor și Mediului, prin reprezentantul său, Mircea Șerbănoiu, a invitat miercuri, 31.08.2022, la Piatra-Neamț ONG-urile și autoritățile la o întâlnire pe teme de protecție a animalelor, cât și despre problemele legale existente în prezent în gestionarea câinilor fără stăpân, surse de finanțare pentru sterilizarea câinilor și pisicilor.

Invitația s-a adresat reprezentanților concesionarului de gestionare a câinilor fără stăpân din Piatra-Neamț (Salubritas), Primăriei Piatra-Neamț – în calitate de proprietar al adăpostului public și cedent al contractului de concesiune, reprezentanților ONG-urilor de protecția animalelor, angajaților Biroului de Protecția Animalelor – IPJ Neamț, reprezentanților DSVSA Neamț, presa locală. Doi angajați ai Consiliului Județean Neamț s-au alăturat discuției.

Din partea ONG-urilor au participat Claudia Filip, președinte Asociația „Claudia Încă o șansă” Piatra-Neamț, Mirela Arvinte, reprezentant local al asociațiilor din străinătate care colaborează cu adăpostul de câini din Piatra-Neamț, Davide Majola co-fondator al proiectului HamPiatraNeamț, reprezentând asociația Youth For Neamț.

Fără prea multe comentarii, vă invităm să urmăriți dialogul între părți pe acest subiect:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate