Diagnostic teribil pentru căpitanul Stejărel Vișinar – Mesajul echipei Ceahlăul, după meciul cu Unirea Slobozia

captură video Prima Sport

Stejărel Vișinar a părăsit terenul în ambulanță în timpul partidei Unirea Slobozia – CSM Ceahlăul (amănunte aici), dar diagnosticul este unul teribil și-l scoate din circuit pe căpitanul echipei noastre o lungă perioadă de timp.

În minutul 8, la o fază de atac a gazdelor, Vișinar a ajuns în partea dreaptă a defensivei noastre și a intrat prin alunecare pentru a-l deposeda pe atacantului advers, Christ Afalna. Și a început coșmarul, fiindcă bravul căpitan al galben-negrilor a rămas pe gazon. La prima vedere nu a părea ceva serios, mai ales în transmisiune directă. După câteva secunde, șocul oferit de imagini a fost teribil. ”Viși” nu s-a mai putut ridica.

Înainte de părăsi terenul în ambulanță, căpitanul CSM Ceahlăul a transmis colegilor din ambiția sa. S-a ridicat de pe targă, cu pumnii în aer, și a strigat: ”HAIDEEEE BĂ CÂȘTIGAȚI! HAIDEEEE”. A uimit calmul cu care a suportat totul, liniștea cu care a comunicat mereu cu cei din jurul său și tăria de a trata fiecare moment cu bărbăție, deși situația sa era extraordinar de dificilă. Sunt însă semne clare că Stejărel Vișinar va avea capacitatea de a lupta pentru a se recupera foarte bine și pentru a reveni și mai puternic pe terenul de fotbal.

”Va fi operat marți la Cluj Napoca de domnul doctor Răzvan Melinte, de la Spitalul MedLife. I-am transmis informațiile necesare, iar diagnosticul pus este fractură gleznă, deci este necesară reconstrucția gleznei (n.n. – tendoane, ligamente, oase). Acum mergem spre Piatra Neamț cu o ambulanță de la Slobozia, are piciorul în ghips și va rămâne sub analgezice. Cât despre revenirea pe terenul de joc, după ce a văzut pe imagini, domnul doctor crede că perioada de recuperare va fi de cinci luni, dar după operație vom ști mai exact. Chiar vreau să evit să-mi dau cu părerea fiindcă ”Viși” este unul de-al nostru și-mi doresc să se recupereze foarte bine cât mai repede posibil și să revină pe teren”, a declarat Cosmin Stan, kinetoterapeutul CSM Ceahlăul.

A fost fault în atac și, în plus, după rezultatul accidentării trebuie cartonaș roșu acordat jucătorului de la Slobozia. Nu spune nimeni că a fost intenție, dar trebuia eliminat. În schimb, decizia arbitrului a fost lovitură liberă pentru Slobozia, din care s-a deschis și scorul. Păcat că nu am reușit o victorie, fiindcă am fi meritat cu vârf și îndesat să câștigăm la Slobozia. Vreau să transmit pe această cale mulțumiri celor care ne-au fost alături la Slobozia și ne-au ajutat. Vreau să mulțumesc personalului medical prezent la stadion, celor de la spital și persoanelor care au înțeles că Stejărel Vișinar trebuie transportat cu ambulanța la Piatra Neamț. De asemenea, vreau să-i mulțumesc preotului Paul Anastase (n.n. – tatăl portarului echipei noastre, David Anastase) pentru implicare, fiindcă ne-a ajutat la spital și nu numai”, a declarat Cătălin Anton, președintele CSM Ceahlăul.

Îi dorim căpitanului nostru să aibă parte de o operație reușită și de o recuperare rapidă și foarte bine făcută pentru a putea să revină pe terenul de fotbal. Toată suflarea galben-negrilor îl așteaptă din nou în vestiar, pe terenul de antrenament și-n meciurile oficiale.

Sursa: CSM Ceahlăul Piatra Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate