Dialog pentru un Spital Județean de urgență performant, la Piatra Neamț

  • Daniel Vasilică Harpa- președintele PSD Neamț evidențiază necesitatea dialogului și colaborării pentru îmbunătățirea sistemului medical de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

Miercuri, 14 iunie, la sediul Consiliului Județean (CJ) Neamț a avut loc o întâlnire de lucru între conducerea executivă a CJ Neamț- președintele Ion Asaftei și vicepreședinții Adrian Păduraru și Dragoș Chitic, Daniel Vasilică Harpa- președintele PSD Neamț, prefectul Adrian Niță și consilierii județeni din alianța care asigură majoritatea în legislativul nemțean și reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, în frunte cu ec. Alexandru Filimon, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Scopul acestei întâlniri a fost de a discuta despre situația actuală a spitalului, nevoile existente și modalitățile prin care se pot asigura standardele cele mai înalte în domeniul medical.

În cadrul întâlnirii, s-a remarcat preocuparea reală pentru calitate și progres din partea Ec. Alexandru Filimon, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, precum și empatia și dorința de implicare din partea consilierilor județeni prezenți. Daniel Vasilică Harpa- liderul social-democraților din Neamț- a evidențiat importanța dialogului și colaborării între toți factorii implicați pentru procesul de acreditare a unității spitalicești. Totodată, s-a discutat despre stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare a secțiilor unității spitalicești, situația financiară, variante de eficientiza din punct de vedere economic activitatea spitalului și modalități de a crește gradul de satisfacție a pacienților nemțeni.

Am dorit să aflăm situația actuală a spitalului, nevoile existente și cum putem asigura standardele cele mai înalte în ceea ce privește actul medical. Este esențial să avem o abordare integrată și să lucrăm împreună pentru a oferi pacienților nemțeni servicii medicale de calitate„, ne-a declarat Daniel Vasilică Harpa.

Președintele PSD Neamț a subliniat că un singur om nu poate realiza totul, iar succesul se poate atinge doar prin efortul și implicarea unei întregi echipe. Astfel, în perioada următoare, se vor lua măsuri concrete pentru ca pacienții nemțeni să-și recâștige încrederea în cel mai mare spital al județului, cel din municipiul Piatra Neamț. Prin colaborarea strânsă și dialogul constant, se urmărește îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor medicale oferite, astfel încât cetățenii să beneficieze de asistență medicală de cea mai bună calitate.

În final, Daniel Vasilică Harpa a reafirmat angajamentullui și al colegilor săi, de a sprijini și dezvolta sectorul medical din Piatra Neamț și din întregul județ, subliniind importanța asigurării unei abordări comune și a colaborării dintre toți actorii implicați, inclusiv autorități locale, manageri de spitale și profesioniști din domeniul managerial și medical.

Organizarea acestei întâlniri demonstrează o inițiativă constructivă și dorința de a rezolva problemele existente la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț- în primul rând, pentru a asigura o îngrijire adecvată și o îmbunătățire semnificativă a calității serviciilor medicale oferite în pacienților nemțeni.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate